Müzikli Sohbet Atölyesi

Consult Saga 3 Yaşında

Kongre, konferans, seminer vb. kurumsal toplantıların yoğun ve zaman zaman yorucu olabilen temposundan, katılımcıların bir süre uzaklaşıp müzik ve sohbetle rahatlayabileceği keyifli bir dinleti. İlhan Güryalçın, Türk Müziği’ne damga vurmuş Barış Manço, Cem Karaca, Erkin Koray, Sezen Aksu ve Erol Evgin gibi sanatçıların şarkılarının yanı sıra bir çok yabancı şarkıcının da eserlerini seslendiriyor. Sanatçı, müzik hayatına iz bırakmış olan usta isimlerle ilgili anekdot ve anılarını esprili bir dille dinleyicilerle paylaşıp, interaktif bir sohbet gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra; dinleyiciler arasından eşlik etmek isteyen kişiler ile canlı performans sergiliyor.

*45 dk üzeri performanslarda İlhan Güryalçın’a bir müzisyen (Gitarist) arkadaşı daha eşlik etmektedir.

Katılımcı Sayısı

  • 15-20  Kişi​

Atölye Süresi

  • 45 dk, 60 dk, 90 dk

Moderatör: İlhan Güryalçın

  • Müzik hayatına 1998 yılında, “Dönence” isminde kurduğu grubuyla adım atmış ve aynı grupla Türkiye’nin en önemli sanatçılarından “Barış Manço” ve “Kurtalan Ekspres” in konserlerinde ön grup olarak sahne almıştır. 
  • 2001 yılında, Mersin Devlet Konservatuarı’nda 1 yıl Türk Sanat Müziği Eğitimi, 2002 yılında, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Klasik Batı Müziği, Piyano ve Şan eğitimi almıştır.
  • 2003 yılında, üçüncüsü ülkemizde düzenlenen 3. Avrupa Müzik Şenliği’nde “En İyi Vokal ve En İyi Grup Performansı” ödülü almıştır. 
  • Cem Karaca Konserleri’nde sanatçıya bas gitar çalıp, back vokal olarak uzun yıllar eşlik etmiştir. Sanatçı 2004 yılından beri, pop – rock tarzındaki solo konserleriyle yurt içinde ve yurt dışında sayısız konserler vermiş ve halen yoğun bir şekilde sahne çalışmalarına devam etmektedir.